Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri > Crochete de cartofi cu branza si cascaval

Crochete de cartofi cu branza si cascaval

Crochete de cartofi cu branza si cascaval

Retete cu cartofi

Ingrediente:

0.5 kg cartofi albi

100 gr.branza telemea rasa

100 gr.cascaval ras

1 ou intreg

sare,piper

ulei pentru prajit

Cartofii se spala si se fierb in coaja,in apa cu sare.

Cand sunt bine fierti,se curata de coaja si se paseaza bine ,ca pentru piure.

Peste piureul de cartofi se pun : branza rasa,cascavalul ras,oul batut,se potriveste gustul cu sare si piper si se omogenizeaza totul.

Cu o lingura  se iau bucati din compozitie,se formeaza bile de marimea unei nuci ( sau baghete de un deget) care se prajesc in baie de ulei  incins,pana devin aurii.Se scot pe servetele de hartie.

Se servesc ca atare,sau ca garnitura pentru carnea de pui la ceaun sau la gratar.Se consuma atat calde ,cat si reci.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.