Prima pagină > Retete cu pui, Retete rapide > Rulouri din piept de pui cu ciuperci si cascaval

Rulouri din piept de pui cu ciuperci si cascaval

Rulouri din piept de pui cu cascaval si ciuperci

Rulouri din piept de pui cu cascaval si ciuperci

Ingrediente:

1 piept mare de pui proaspat ( pentru 4 rulouri)

100 gr.cascaval

100 gr.ciuperci champignon ( sau 4 ciuperci mai marisoare)

4 catei de usturoi

2 linguri de ulei

sare,piper macinat,boia iute de ardei

patrunjel verde sau marar verde

Cum prepari rulouri din piept de pui cu ciuperci si cascaval:

Separa cele 2 loburi ale pieptului de pui,apoi taie-le pe fiecare in doua,pe lungime. Bate cele 4 fileuri din piept de pui cu un ciocanel pentru snitele, pentru a-si mari suprafata si a se subtia.

Condimenteaza fiecare fileu de piept de pui cu sare,piper si boia iute ( sau boia dulce,pentru cine nu consuma picant).

Spala ciupercile,taie-le cuburi sau fasii si amesteca-le cu usturoiul tocat marunt.

Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie,pune ciupercile amestecate cu usturoi si lasa-le pe foc 5-10 minute,sa scada apa pe care o lasa ciupercile.

Rade cascavalul pe razatoarea cu orificii mici.

Imparte in 4 cascavalul ras si ciupercile trase la tigaie.

Pune pe fiecare fileu de piept de pui cascaval ras si ciuperci cu usturoi.

Ruleaza fileul din  piept de pui ( dinspre partea mai lata catre partea mai ascutita),pana obtii un rulou.

Fixeaza fiecare rulou din piept de pui cu o scobitoare.

Pune hartie de copt intr-o tava,unge hartia cu cateva picaturi de ulei si aseaza rulourile din piept de pui.

Ungele-le pe fiecare in parte cu ulei ( 2-3 picaturi la fiecare rulou)

Coace rulourile din piept de pui 20-30 minute la foc moderat.

Scoate rulourile pe un platou si tine-le acoperite cu un capac 5 minute inainte sa le servesti.

Decoreaza cu verdeata proaspat tocata.

Aceste rulouri din piept de pui sunt bune atat calde cat si reci.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.