Prima pagină > Retete cu pui, Retete rapide > Piept de pui in bacon,cu rozmarin si branza de capra

Piept de pui in bacon,cu rozmarin si branza de capra

retetevechisinoi

retetevechisinoi

Ingrediente:

Piept de pui

branza telemea de capra

bacon felii subtiri

ulei de masline

sare,piper

Cum preparam pieptul de pui cu rozmarin

Taiem pieptul de pui in fileuri si-l batem usor pentru a obtine o suprafata mai mare.Condimentam cu sare si piper.

Asezam pe fiecare file de piept de pui cate o felie de branza de capra si rulam strans.

Asezam o crenguta de rozmarin proaspat pe fiecare rulou.

Infasuram fiecare rulou de piept de pui in  felii subtiri de bacon.

Asezam toate rulourile intr-o tava cu hartie de copt,stropim cu ulei de masline si coacem  in cuptor la foc iute, 45 minute.

La final,rulourile de piept de pui trebuie sa fie invelite intr-o crusta crocanta.

Servim cu cartofi copti.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s