Prima pagină > Budinci si tarte, Retete rapide > Budinca de conopida cu iaurt

Budinca de conopida cu iaurt

Budinca de conopida cu iairt

Ingrediente:

0.500 gr.conopida

4 oua intregi

4 linguri pline cu iaurt gras

4 linguri faina

1 legatura marar verde

sare,piper macinat

unt si pesmet pentru tapetat

50-100 gr. cascaval

Cum preparam budinca de conopida cu iaurt:

Fierbem conopida in apa cu sare ( nu mai mult de 8-10 minute,trebuie sa ramana ferma),apoi o scurgem intr-o sita.

Batem ouale cu iaurtul,sare,si piper.Adaugam faina si omogenizam.Tocam mararul si-l adaugam in compozitia de budinca.

Ungem un vas cu unt si-l tapetam cu pesmet.

Desfacem conopida fiarta in buchetele mici si le asezam in vasul tapetat,in strat de cca. 4-5 cm grosime.

Turnam compozitia de oua si iaurt si o repartizam uniform peste conopida.

Dam vasul la cuptor si coacem budinca de conopida cam 40 minute la 175 gr.

La sfarsitul celor 40 minute,scoatem vasul din cuptor, repartizam deasupra cascavalul taiat felii subtiri si mai coacem 5 minute.

Budinca de conopida se consuma calda sau rece.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s