Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri > Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente:

1 vanata

1 ceapa mica

sare

3 linguri ulei de masline sau 2 linguri de maioneza facuta in casa

8-10 rosii mai mici

Cum preparam rosiile umplute cu salata de vinete:

Se coace vanata pe flacara,se curata de coaja,se lasa la scurs intr-o sita cam 1 ora.

Se toaca vanata foarte bine,ca pentru salata de vinete

Se toaca ceapa foarte,foarte fin.

Vinetele tocate se freaca cu uleiul pana devin spumoase,se sareaza dupa gust,se adauga ceapa,se amesteca bine.

In varianta cu maioneza,nu mai folosim ulei,amestecam vinetele cu sare,ceapa si maioneza.

Rosiile se spala,se taie capacele ,se scoate miezul cu o lingurita,se sareaza putin si se pun la scurs pe un gratar,10 minute.

Rosiile se umplu cu salata de vinete si se decoreaza cu verdeata.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s