Prima pagină > Prajituri > Papanasi

Papanasi

Papanasi

Papanasi

Retete de prajituri

Ingrediente:

500 gr.branza proaspata de vaci,de buna calitate,fara zer

350 gr.faina

3 oua

1 plic praf de copt( sau 1 lingurita rasa bicarbonat stins cu zeama de lamaie)

3 plicuri zahar vanilat

1 lamaie ( coaja rasa)

Cum preparam papanasii

Amestecam usor toate ingredientele,obtinem o coca nu prea tare.

Lasam la frigider cel putin 30 minute inainte de a o utiliza,sau chiar mai mult.Aluatul  pentru papanasi poate fi facut chiar cu o zi inainte.

Construim papanasi cu gaura mare la mijloc( la coacere ei cresc mult si golul va ramane exact cat trebuie pentru a pune acolo 1-2 lingurite din dulceata preferata)

Ii coacem in baie de ulei ,la foc mic,pana se patrund bine si se rumenesc.

Ii consumam cu smantana si dulceata.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s