Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri > Fasole verde cu maioneza si usturoi

Fasole verde cu maioneza si usturoi

Retete cu fasole verde:

0.5 kg fasole verde pastai,proaspata,cruda,fara atze

1 capatana mica de usturoi

4-5 picaturi de ulei

sare

1 lingura de maioneza(optional)

Curatam pastaile de capete,le spalam si le fierbem in apa cu sare,15-20 minute.

Scurgem apa printr-o sita si le lasam la racit.

Curatam usturoiul,il zdrobim si il frecam cu un strop de sare si cateva picaturi de ulei.Adaugam 2 linguri de apa,ca sa obtinem un mujdei mai consistent.

Turnam mujdeiul peste fasole,amestecam cu grija si lasam 15 minute sa se patrunda de gust.

Optional,pentru gurmanzi,adaugam o lingura de maioneza.

Se consuma calda sau rece,ca si salata sau poate fi o garnitura delicioasa pentru carne de pasare,porc slab sau vita.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s