Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri, Supe si ciorbe > Crutoane pentru supe si salate

Crutoane pentru supe si salate

Este inutil sa le cumparam din magazin,le putem face foarte usor, ne trebuie doar cateva felii de paine obisnuita,preferabil veche de 1 zi pentru a putea fi taiata mai uniform.

Deci,se taie feliile de paine in cuburi de marimea dorita,apoi:

1.se aseaza intr-o tava si se tin in cuptor pana se rumenesc usor.Optional,inainte de a le introduce la cuptor,se pot asezona dupa gust cu :sare,piper,boia

sau:

2.Intr-o tigaie mai inalta ,se topeste unt ( socotim cam 1 lingura de unt pentru 4 felii de paine) peste care varsam crutoanele taiate si miscam tigaia permanent, pentru a se patrunde toate.Putem condimenta cu sare, piper, boia, busuioc, oregano, usturoi, nucsoara, etc. ( in functie de preparatul la care vrem sa le folosim).

In loc de unt putem folosi foarte bine ulei de masline.

3.Crutoanele le putem consuma la : supe diverse ( sunt ideale pentru supele crema ) sau la salate.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s