Prima pagină > Supe si ciorbe > Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Retete cu dovlecei

Ingrediente

1 kg dovlecei mici(verzi),
2-3 cartofi,
1 ceapa,
1 lingura ulei masline,
1 l apa,
1 pahar lapte

sare, piper,

Mod de preparare

Dovleceii si cartofii se curata si taie in cubulete mici,care se trec pe sub jet de apa rece.

 Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, adaugandu-se o cescuta de apa. Cand a devenit translucida, se adauga cubuletele de cartofi si dovlecei. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele au fiert bine. La sfarsit se adauga laptele si se potriveste de gust cu  sare si piper.

Se paseaza totul cu blenderul pana devine o crema.

Se serveste cu crutoane si marar proaspat tocat.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s