Prima pagină > Budinci si tarte > Budinca din taitei de casa

Budinca din taitei de casa

Ingrediente:

taitei de casa dintr-un ou(vezi reteta aici )

250 gr branza proaspata de vaci,fara zer

100 ml.smantana

4 oua intregi

1 cana de zahar tos( 250 gr.)

2 plicuri de zahar vanilat

1 lingura de gris

unt si pesmet pentru tapetat

Taiteii se fierb in apa 10 minute,se strecoara si se dau prin jet de apa rece.

Separat se face o pasta din : branza de vaci, smantana,cana de zahar, oua,gris si zaharul vanilat.

Pasta obtinuta se amesteca cu taiteii fierti si raciti.

Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet,se aseaza compozitia si se coace in cuptor 40-50 minute,la foc potrivit.

Sfaturi:

foloseste o forma rotunda si cat budinca este calduta,rastoarn-o pe un platou.

decoreaza si serveste cu zahar tos si dulceata

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s