Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri > Omleta cu pipote si ciuperci

Omleta cu pipote si ciuperci

Din multitudinea de preparate din oua,omletele sunt retete simple si rapide, dar totodata gustoase si consistente.In plus,cu ele, ai liber la imaginatie.

 Ingrediente:

6 oua

6 pipote curatate si spalate

50 ml vin alb demidulce

200 gr.ciuperci

100 gr.smantana

50 gr.unt

1 lingura faina

marar si patrunjel

Pipotele se fierb si se taie cubulete.

Ciupercile se taie cubulete si se inabusesc cu 50 ml.vin alb

Smantana se amesteca cu lingura de faina si se da in cateva clocote pe foc. Se adauga pipotele si ciupercile si se fierb impreuna 3 minute.

Se lasa la racit,se adauga cele 6 oua batute si verdeata proaspata.

Se unge o tigaie mica cu unt si se incinge pe foc.

Cu polonicul se ia din compozitie ,se toarna in tigaie si se rumeneste omleta pe ambele parti.

Se decoreaza cu marar si patrunjel.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s