Prima pagină > Antreuri-salate-garnituri > Oua umplute cu ciuperci

Oua umplute cu ciuperci

O varianta de oua umplute fara maioneza:

Ingrediente:

4 oua

100 gr.ciuperci

1/4 lamaie

1 lingura ulei de masline

sare,piper,patrunjel sau marar proaspat.

Se fierb ouale tari,se curata,se taie in jumatati si se scot galbenusurile.

Ciupercile se inabusesc in lingura de ulei cu putina sare.Se stropesc cu zeama de lamaie,se scad putin.

Galbenusurile se zdrobesc,se adauga ciupercile calite,piper,se potrivesc de sare.Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie si se decoreaza cu verdeata.

Se utilizeaza ca antreuri

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s