Prima pagină > Prajituri > Prajitura „Bulgareasca”

Prajitura „Bulgareasca”

Ingrediente:

1 cana de nuci macinate

1 cana si jumatate de zahar pudra

1 cana faina

4 oua

200 gr.unt

1 praf de copt

Untul lasat la temperatura camerei se freaca spuma cu 1 cana de zahar,se adauga nucile macinate , cana de faina si praful de copt.Se separa ouale.Cele 4 albusuri se bat spuma si se adauga la compozitie.Se omogenizeaza bine.

Se tapeteaza o tava de copt,se toarna compozitia ,se coace la foc potrivit ,apoi se lasa la racit.

Cele 4 galbenusuri se freaca spuma cu 1/2 cana de zahar pudra.Aceasta crema se toarna in tava deasupra(blatul trebuie sa fie racit complet).

Prajitura se lasa la rece pana a doua zi.Se taie dupa preferinta.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s