Prima pagină > Prajituri > Prajitura „Bulgareasca”

Prajitura „Bulgareasca”

Ingrediente:

1 cana de nuci macinate

1 cana si jumatate de zahar pudra

1 cana faina

4 oua

200 gr.unt

1 praf de copt

Untul lasat la temperatura camerei se freaca spuma cu 1 cana de zahar,se adauga nucile macinate , cana de faina si praful de copt.Se separa ouale.Cele 4 albusuri se bat spuma si se adauga la compozitie.Se omogenizeaza bine.

Se tapeteaza o tava de copt,se toarna compozitia ,se coace la foc potrivit ,apoi se lasa la racit.

Cele 4 galbenusuri se freaca spuma cu 1/2 cana de zahar pudra.Aceasta crema se toarna in tava deasupra(blatul trebuie sa fie racit complet).

Prajitura se lasa la rece pana a doua zi.Se taie dupa preferinta.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s